Als we het hebben over het optimaliseren van uw website dan wordt hier mee bedoeld, het goed vindbaar maken van uw website voor zoekmachines. Een webpagina dient zo geoptimaliseerd te worden met relevante zoekwoorden of combinaties van zoekwoorden dat de pagina hoger in de zoekresultaten komt te staan wanneer er op deze ingevoerde zoektermen wordt gezocht. Het aanbod op internet neemt steeds meer toe. Zorg ervoor dat uw website gevonden wordt en dat u niet onder sneeuwt in de massa op internet.

Zoekmachines proberen het gedrag van mensen te evenaren. Eigenlijk wil een zoekmachine proberen te bepalen wat die persoon het liefst wil lezen en waarvan de zoekmachine denkt dat dit de pagina is over een bepaald onderwerp waar die persoon naar op zoek is. De webpagina die door het invoeren van een bepaalde reeks zoekwoorden bovenaan staat, is de pagina die voor die combinatie de meeste autoriteit en betrouwbaarheid uitstraalt

Hoog scoren in zoekmachines is een serieus voordeel ten opzichte van de concurrentie die lager scoort. De meeste personen komen veelal niet verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten.Wanneer zoekmachines en dus ook bezoekers, uw website als een autoriteit binnen zijn domein beschouwen, krijgt uw bedrijf op die manier een hogere status: die van expert. Met de juiste technische aanpassingen en de juiste content kan uw website al snel stijgen in de zoekresultaten.

Tenslotte is het genereren van waardevolle links op andere populaire websites een belangrijke factor voor uw weergave in de zoekresultaten.
Het algoritmes van zoekmachines, dit is de logica achter een zoekmachine, verandert regelmatig. Daarom is onze boodschap blijf uw website bijwerken met content en techniek om zeker uw concurrentie voor te blijven.

Het plaatsen van goede content (TEKST)in combinatie met een technisch goed gebouwde website wordt door Google beloond, met een hogere plaatsing in de zoekresultaten.De investering die u doet voor een nieuwe goed geoptimaliseerde website verdient zich op korte termijn dubbel en dwars terug.

Wij hebben uiteraard niet alle wijsheid in pacht, maar door onze jarenlange ervaring weten wij onderhand hoe wij een website zoekmachine vriendelijk kunnen inrichten. Neem eens contact met ons op als u van plan bent om uw website te laten optimaliseren. Wij van Weening Reclame zijn gevestigd in Leeuwarden, optimaliseert websites voor bedrijven in Friesland. We optimaliseren overigens niet alleen websites voor bedrijven in Friesland, heel Nederland is ons werkgebied.

Als u met uw website beter gevonden wilt worden geven wij u alvast wat tips. Wilt u nog beter gevonden worden dan kunt u ons hier bereiken.