Het team van Weening Reclame internet en webdesign bestaat uit professionele (online)specialisten. Mensen met passie voor hun vak. Daarnaast hebben wij prettige professionele samenwerkingspartners met meerdere webdesignbureau’s in Friesland, Groningen en Noord-Holland.

Het ontwerpen van een responsive website is compleet anders dan het programmeren van een website. Dit geldt ook voor het optimaliseren van uw website. Alles is nauw met elkaar verbonden om tot een uiteindelijke resultaat te komen. Voor het realiseren en optimaliseren van websites zijn wij dagelijks werkzaam op het internet. Wij kunnen u iets bieden, een functionele responsive website waar u met trots naar kunt verwijzen. Ons team bestaat uit de volgende personen die zich hieronder nog even aan uw voorstellen.

Genoeg over ons. U bent op zoek naar een webdesigner in Friesland en u kwam op onze website. Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze vaardigheden

 • Websites bouwen

  100%
 • Grafische vormgeving

  90%
 • Drukwerk

  83%
 • Mobiele websites

  93%
 • Wordpress

  95%
 • Klanttevredenheid

  85%

groep3

Welby Audry

Houdt zich voornamelijk bezig met de backend van websites. Als programmeur vindt Welby samen met Arnoud altijd een oplossing voor een online vraagstuk.

Arnoud van der Meulen

Houdt zich met name bezig met het realiseren van responsive websites en werkt nauw samen met onze programmeur Welby. Arnoud is onze vormgever en programmeur ineen.

John Weening

Houdt zich voornamelijk bezig met het optimaliseren van websites en het inzetten van social media voor bedrijven. Maakt daarnaast gebruik van de technische kennis van Welby en Arnoud.

Erik Bootsma

Houdt zich met name bezig met offline werkzaamheden als het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. Tevens is Erik een professionele fotograaf die de foto’s voor onze brochures en websites maakt.