Een mooie website is de eerste indruk van uw bedrijf. Websites worden tegenwoordig behoudens de PC steeds vaker bekeken op apparaten als tablets en smartphones. Een website die niet goed wordt weergegeven op tablets of smartphones wordt door de bezoeker als minder professioneel gezien en de bezoeker zal hierdoor vaak snel afhaken. De meeste websites zijn helaas nog niet ontworpen voor deze kleinere draaibare apparaten, waarbij het navigeren op de mobiele variant met de vinger gebeurt in plaats van een muis.

Vandaar dat steeds meer websites responsive gemaakt worden. Responsive betekent in het kort dat een website zo wordt ontworpen dat hij ook op tablets en smartphones goed wordt weergegeven. Meer over responsive websites.

Mensen raadplegen tegenwoordig bijna voor alles het internet en steeds vaker gebeurt dit via smartphones en tablets en de zoekmachine Google. Ook Google vindt het belangrijk dat een website responsive is en goed op deze apparaten wordt weergegeven. Google vindt het zelfs zo belangrijk dat een responsive website beloond wordt in de zoekresultaten, dus een hogere ranking geeft dan websites die niet responsive zijn. Behalve voor je bezoekers van de website, is het ook voor je ranking in Google beter.

Uw huidige website kunnen wij veelal ombouwen naar een responsive website en als we daar toch mee bezig zijn zorgen we er direct voor dat uw nieuwe website direct ook technisch naar de wensen van Google wordt gebouwd.

Op onze website hebben we een aantal tips voor u, want veel optimalisatie werkzaamheden kunt zelf. Wilt u zeker zijn dat uw website goed wordt weergegeven op alle apparaten en wilt u de mogelijkheden eens bespreken?

Ons bureau is gevestigd in Leeuwarden. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken responsive websites die gemaakt worden in het CMS van WordPress .

Met de tijd mee? Neem hier contact met ons op.